Ziua 9, Etapa 4. Ivești

2 septembrie 2015.

O zi in spital!

Nu sunt in spital pentru pacatele mele! Cred ca sunt pentru ideile mele, cu toate ca nu pare sa fie un spital cu specific… Adica nu pare sa fie din acela unde te retin pentru idei deosebite! 🙂

Cu toate acestea am fost incazarmat aici. Nu pot parasi garnizoana ca nu mai am pantaloni si nici siguranta ca ma intorc cu tot inventarul neatins. Nu am cheie la usa si nici nu este o zona care sa prezinte garantie…. Oamenii sunt ok, dar imprevizibili.

Dimineata pe racoare mi-a facut Domn’Primar onoare! Da, a venit asa cum mi-a promis. Respect oamenii care cu toate ca au multe pe cap si sunt pentru multe responsabili, totusi gasesc bunavointa si timpul de-a-mi oferi atentia lor!  Multumesc Domniei sale!

Nici nu am apucat bine sa ma dezmeticesc ca m-am pomenit si cu Parintele Paroh! Foarte energic si transant, impulsiv si prietenos. De cum am inceput conversatia „m-a pus la zid”. Evident la modul prietenesc!  Dar curand, spre a doua parte a discutiei noastre de cam o ora, a inteles mai bine de ce si cum fac eu aceasta expeditie pe jos! Mai bine sincer si deschis sa te critice cineva, decat pe la spate sa gandeasca prostii si-n fata sa te laude!

Tot Parintele a binevoit sa ma ajute cu un croitor pentru pantalonii mei de mars. Sper sa fie gata pana dimineata… Ca altfel plec in fundu’ gol! :))

Plimbarea prin curtea spitalului mi-a fost acompaniata si inveselita de cativa catelusi dragalasi si de un fluturas foarte fain colorat.

In rest ziua a trecut pe nesimtite. In fundal se aud asistentele, pacientii si tirurile de pe strada… Dormim sub releul de gsm – telefonie mobila si langa antena radio. Mare parte din personal si din pacienti nu stiu sa bata la usa. Tencuiala cade de pe spital, in exterior… Dar in rest e ok! Atmosfera e alba si …de spital. Nimic de reprosat oamenilor, ci doar situatiei in sine care un pic ma cam intriga….Adevarul este ca nu-mi plac spitalele!

Am ales totusi sa mai raman din motive pertinente si mai mult…Cred ca uneori cand te scufunzi poti vedea ceea ce de deasupra apei nu se vede!

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile