Ziua 50, Etapa 8. Inca o zi la Hotel Cerbul din Borsa

14 octombrie 2019, Borsa, Hotel Cerbul.

Adormiti devreme, treziti devreme. Daca treziti devreme, apucat si facut cele de facut.

Cand soarele a ajuns in puterea zilei, am iesit pe balcon si am lenevit in bataia razelor sale ce inca incalzesc si bronzeaza. Un pic de vitamina D nu ne strica in portofoliu. Era atat de liniste si de frumos incat nu te mai saturai sa stai sa privesti muntii, sa te desfeti in razele soarelui placut de toamna si sa te bucuri de viata. Multumim tuturor celor care au facut posibile aceste parti ale expeditiei! 

In jurul pranzului a aparut si curierul. Din pacate, nu am rezolvat decat jumatate din problema pentru ca nu a sosit decat un colet din cele doua. Asta problema, care a lungit sederea la frumosul Hotel Cerbul.

Timpul a zburat facand diverse. Sortat bagaje din colet, sortat din echipament suplimentar si pregatit colet pentru trimis la baza, spalat, invartit, rasucit, si iaca soarecu’din burta anunta ca e ora de masa. Am mers la cumparaturi si apoi la masa. Doamna de la restaurant a fost foarte draguta si prompta si, nici nu am apucat sa ne dam seama cand, deja mancarea era gata si venea sa ne serveasca pe terasa, vazand ca nu venim. Ne-am mirat, ne-am cerut scuze si i-am explicat ca nu ne-am asteptat sa fie gata mancarea atat de repede! Felicitari echipei de la bucatarie si multumiri tuturor!

Mancarea buna si calda: mamaliguta, branza si smantana… O delicatesa, atunci cand ti-e pofta.

Dupa masa copioasa ne-am retras in camaruta si ne-am intins cu burticile in sus, ca altceva nu mai puteam face… Eram rotunjori si dragalasi… Si asa mergea un somn…. Evident ca am adormit vorbind …

Asa a trecut o zi, oarecum de relache si de incarcare baterii, la Hotel Cerbul, Borsa. Acest frumos hotel de trei stele este situat chiar langa telescaun si este mare, confortabil si incapator, bine orientat si cu o parcare suficienta. Multumim proprietarului, Domnului Primar din Borsa si tuturor celor care ne-au ajutat, sustinut, apreciat si incurajat!!!

 

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile