Ziua 48, Etapa 8. O zi la Pensiunea Bradet, Borsa

12 octombrie 2019, pensiunea Bradet, Borsa

Am dormit mult si bine si ne-am trezit oarecum odihniti. Scriu: ”oarecum” pentru ca oboseala se acumuleaza, mai ales in conditiile in care efortul fizic mare, temperatura scazuta, cantitatea de oxigen in scadere, radiatia solara IR in scadere, cantitatea de lumina in scadere, toate se cumuleaza si coroboreaza cu si spre astenia de toamna, cand organismul trece prin profunde transformari si ficatul are de foarte mult de munca.

Camerele pensiunii sunt spatioase, luminoase, calde si mobilate cu bun gust. La modul serios si propriu, te simti ca acasa. Mobila este din lemn masiv si nu de “jucarie”. Ne-a placut mult, si suntem siguri ca si celorlalti clienti care erau cazati in acelasi timp cu noi.

Am deschis usa de la balcon si soarele ne invada camera, am iesit pe balcon si aproape ca eram in livada. In stanga mea era un foisor cu gratar ce era ocupat de vecinii nostri de palier si care parpaleau ceva animale pe gratarul rustic. Fain mirosul…

Dupa “ritualul” matinal de pe la orele 10, am trecut la muncile si caznele de la PC: jurnale, fotografii, postari, upload-ari etc. Internetul de la pensiune este bun si intra in facilitatile oferite de gazde.

Aproape toata ziua am petrecut-o intinzand hainute, intorcandu-le la soare, punand la spalat, lucrand la PC, apoi pregatind de mancare si mancand, apoi scriind o lucrare de sinteza despre sanatate, la rugamintea gazdei. Apropos de mancare si preparare… Jos, la parter, pensiunea ofera un living mare, cu bucatarie si tot ce ai nevoie ca sa gatesti minuturi si nu numai, acolo este si baie cu masina de spalat, pentru uzul clientilor, mese, scaune, canapele… bine dotata.

Dupa amiaza am furat asa, pe nesimtite, o ora de somn, si asta “m-a ajutat” sa stau treaz o buna parte din noapte si sa tot scriu.

Repede trece vremea si vremurile sunt tot mai iuti!

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile