Ziua 46, Etapa 8. Popas la Pensiunea Prislop

10 octombrie 2019, Pasul Prislop.

Pensiunea era mare si frumoasa, asezata strategic langa drum si langa partia de schi. Soarele, la rasarit, batea la noi in camera si ne incalzea si lumina. Fain ase!

Ne-am trezit cu greu, ne-am apucat de cele trebuincioase si apoi am incercat sa dam de Domnul Semnal. Nimic. O liniuta de Orange pe coltul unui gard din zona. M-am cocotat dupa el si l-am prins fortandu-l sa ma ajute sa comunic cu “baza”. Cu intreruperi, deconectari si nervi, cu vantul din fundal si cu zgomotul masinilor de pe strada, am reusit sa anuntam ca suntem bine si sa rezolvam problemele urgente.

La pranz am baut ceva si am mai tras un pui de somn. Spre seara, cand ne-am trezit, proprietara ne batea in usa, ingrijorata ca nu am mancat nimic. Ne-a chemat la masa si ne-a facut doua portii mari de mancare, din ce avea la dispozitie prin bucatarie. Nu a lipsit salata. Apreciem si multumim mult! Am apreciat si faptul ca a stat pentru noi, cu noi, la pensiune, in acele doua seri in care am innoptat la dansa; multumim!

Dupa masa de seara, ne-am apucat de povesti: despre sanatate viata, turism, aparate si perfectionarea tehnica a locului. Doamna Ioana ne-a dat si un pic de internet de pe Digi, de la dansa din telefon (in zona nu este semnal la nimic, in afara de Digi).  Am gasit solutii si variante si m-am bucurat ca pot fi cat de cat de ajutor si eu. Multumesc pentru aceasta sansa!

Vremea a trecut repede si oboseala isi spunea cuvantul. Ne-am retras fiecare in camaruta si am dat stingerea.

 

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile