Ziua 44, Etapa 8. Popas la Carlibaba, pensiunea Mario&Ema

8 octombrie 2019, Carlibaba.

O zi superba ce de dimineata s-a vazut, cand soarele, ce strabatea cu greu ceata deasa, s-a aratat prin geamuri la noi in camera. Era ora 7 si ne simteam odihniti, dar mai incapea ceva somn.

Ne-am apucat de treburile casnice si am realizat ca nu o sa avem timp sa le facem pe toate si atunci ne-am gandit sa mai ramanem inca o zi. La ora zece programasem analizele pentru gazdele nostre. Am coborat si ne-am pus pe treaba, dar nu au trecut doua minute si am ramas fara curent. Buna treaba. Am adus bateria externa si am rezolvat asa problema. Sansa a facut ca laptopul sa aiba un consum mic si o baterie de doar 4 Ah. Ne-am descurcat bine.

Gazdele au fost incantate de modul in care ne-am facut treaba si ne-au oferit cu drag inca o zi de cazare, la dansii la pensiune, din partea lor! Multumim mult!

Am apreciat si apreciem efortul si amabilitatea dansilor, cat si deschiderea si franchetea.

Ziua a trecut relativ repede, cu multe treburi marunte, telefoane si nimicuri necesare, care-ti papa vremea si atentia. Am reusit sa stam un pic si la soare, caci a fost o zi superba. Ne-am si odihnit putin.

Pe seara am mai facut ceva analize si apoi pregatiri de plecare.

 

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile