Ziua 21, Etapa 8. Chilia lui Daniil Sihastrul

16 septembrie 2019, Sihastria Putnei.

Ne-am trezit cu greu dupa atata ciorba si mancare gatita, dar nu regretam nici o portie din cele mancate. 🙂 Ar fi risipa de timp sa descriu din nou etapele obisnuite ale pregatirii de plecare.

Ne-am hotarat sa ne oprim la o pensiune din drumul nostru ca sa putem sa ne odihnim ca lumea, sa facem cate o baie si sa spalam hainele. La Manastire mai greu cu acestea. Totul la comun, camere de 5 paturi, zgomot…

Zis si facut! Din nou pe drum catre Chilia lui Daniil Sihastrul.

Drumul a fost de doar cativa km. Soare, cald, frumos, oarecum liniste si pace. Mare parte din agitatia turistica din weekend s-a stins, si acum linistea isi reintra in drepturi. Parca totul capata o alta culoare si dimensiune.

Zona chiliei este superba. Pe vremuri era o sihastrie, acum este destul de umblata, populata si este si o parcare in fata. Daniil Sihastrul, astazi, nu ar fi avut liniste si ar fi trebuit sa taie bilete vizitatorilor.

Vroiam sa ne cazam la Casa Afinis, dar era in curatenie generala. Am intors macazul si am cautat ceva mai spre oras. Casa Isabella ne-a primit cu drag si cu o ospitalitate ce ne aduce aminte de vremurile de demult. Aici am reusit sa ne punem la spalat si efectivele si ne bucuram si multumim. Le multumim mult!

Aici oamenii sunt deschisi si la a discuta despre sanatate si sa facem si cateva analize. Am facut analize am discutat despre sanatate si ne-am imprietenit. A fost o seara minunata care a trecut repede si am plecat si noi repede in lumea viselor!

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile