Ziua 12, Etapa 7. Miniconferință la Vatra Dornei

4 septembrie 2017.

De cum ne-am trezit si ne-am facut programul de dimineata au inceput telefoanele si am inceput cu pregatirile de miniconferinta despre nutritie si sanatate.

Ne-am impartit in doua echipe de cate unu si am purces la rutina si nimicurile existentiale: cumparaturi, ordine, bagaje, telefoane si tot asa. Timpul a trecut zburand si dupa ce mai bine de o ora m-am stresat sa fac o comanda de pe un site cu suplimente naturale am observat ca este pranz si foame la bord. Venise si Emilian de la oras si ne-am pus sa mancam.

La ora 16 am coborat in sala de conferinte a Hotelului Silva. Ne-am adunat doar 8 oameni. Au fost din nou cei care au trebuit sa vina si aveau nevoie de informatiile impartasite de noi. Am facut analize si am discutat despre cum emotiile si nutritia influenteaza sanatatea trupului. Un subiect vast imposibil de cuprins in doua ore, decat in mare…

Miniconferinta s-a terminat la aproape ora noua seara si a fost un mic succes. Oamenii au plecat multumiti si un pic pusi pe ganduri, si speram si reflectie! Ne-am imprietenit cu un baiat bun…

Doamna manager ne-a rugat sa cotrobaim si prin starea dansei de sanatate si sa relevam adevarul…:) Nu a primit cu placere vestile nu prea bune. O intelegem si speram ca se va mobiliza sa schimbe raul in bine!

Oricum, am incheiat inca o zi cu sentimentul ca a meritat sa mai ramanem in Vatra Dornei.

Nimic nu poate fi mai frumos si mai satisfacator decat sa lasi in urma ta oameni multumiti!

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile