Ziua 11, Etapa 7. O duminică la Hotel Silva

3 septembrie 2017.

Ne-am odihnit cat a incaput in aceasta prima noapte la Hotel Silva din Vatra Dornei. Dupa programul de dimineata am coborat sa mancam.

Inainte de a manca am mai facut o analiza. De data aceasta am dat peste o persoana foarte receptiva si destul de citita ca sa inteleaga bine ceea ce am discutat.

Am beneficiat din nou de o masa cat s-a putut de bogata si de sanatoasa, la un restaurant.

Fata care ne-a servit a beneficiat si ea de analizele de biorezonanta. A fost uimita de ceea ce a aflat.

In timp ce ne pregateam sa urcam in camera, un domn mai in varsta s-a apropiat de noi si ne-a rugat sa-l ajutam cu telefonul. I-am propus sa-i facem o analiza. A fost de acord si cu un pic de umor am descretit fruntea si am transmis mesajul cerut. Ne-am luat ramas bun cu zambetul pe bune si cu o lumina si caldura in suflet. Multumim Divinului!

Spre seara am iesit la o scurta plimbare cu Florin. A fost placut si caldut. Pe drum, un catelus mic, blanos si roscat s-a luat dupa noi. Ne-a insotit mare parte din drum.

Florin ne-a facut o placuta surpriza: ne-a aranjat sa tinem o mica conferinta / prelegere despre emotii, nutritie si sanatate.  Asteptam cu interes momentul.

Seara a trecut repede. Noaptea s-a instalat si obseala de asemenea… Miezul noptii a venit si somnul de asemenea…  Noapte Buna!

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile