Ziua 11, Etapa 4. Tecuci

4 septembrie 2015.

M-am trezit pe la orele 7 si nu stiam unde sunt. In prima faza am crezut ca m-au rapit extraterestri.:)

Eram cazat intr-un hotel modern si frumos, cu toate conditiile necesare, suficiente si chiar mai mult decat atat! Multumesc din nou Primariei Tecuciului, Domnului Primar, Redactorului Sef al Ziarului Tecuceanul, Domnului Matei si Domnului Chiriac! Toti cei implicati au fost oameni de treaba si amabili. Am fost primit si tratat ca un cetatean de onoare al municipiului. Voi reveni cu placere in Tecuci!

Mi-au adus mancare si am fost nevoit sa refuz. Era cu carne, iar eu nu mai consum carne de 24 de ani. Le multumesc mult si-i rog din suflet sa nu se supere! Eu mananc fructe si legume crude, lactate crude si mai rar  oua si cereale.  Nu fac mofturi, dar acesta este „secretul”rezistentei si sanatatii mele cat si al stramosilor nostri.

Sederea aici a fost benefica si scurta. Am reusit sa-mi curat rucsacul si mare parte din echipament si sa le usuc.  Am reusit sa ma odihnesc si sa ma bucur de intimitate.  Prin oras nu am apucat sa merg prea mult; pan ala magazin, la piata si la autogara….Toate pe o raza de 500m. Din cate am vazut, oraselul este verde si frumos.

In incinta hotelului am interactionat cu cateva persoane din personal, care au dorit sa le fac analize si am stat de vorba. M-au ajutat la randul lor si le multumesc!

Nu am facut fotografii si-mi pare rau…Cu alta ocazie…:)

Timpul a trecut ca o clipire si m-am trezit sambata dimineata la 6… Dupa un vis nu tocmai ok.

 

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile