Ziua 10, Etapa 7. De la Șaru Dornei la Vatra Dornei

2 septembrie 2017.

La ora 5 si ceva m-am trezit din niste cosmaruri… Nu am dormit prea bine si nu prea m-am odihnit. De la 5 la 8 am cam stat treaz. Apoi am atipit inca vreo doua ceasuri. Nu mi-era bine deloc. Ficatul meu fusese bantuit si eu la fel. Cu greu m-am mobilizat sa plecam.

Am impachetat cu greu si am plecat cu nerabdare ca sa scap de ceva ce ma urmarea…

Dupa un mic incident legat de ora plecarii, cu al meu drag coleg, ne-am mobilizat.

Era caldut, soare si un vanticel placut din cand in cand. 13 km au trecut relativ repede, mai ales ca am mai vorbit si la telefon si persoane dragi mi-au tinut companie.

In drum catre destinatia noastra am luat o pauza. In timp ce stateam sa ne odihnim au aparut Temerarii: Doamna Uca Marinescu, copiii din tabara dansei si Razesul Liviu Bazarca. Ne-am bucurat din nou de intalnire si de prezenta lor.

Ne-am pornit iar la drum si in juma de ora am ajuns la Vatra Dornei. Am mers la Salvamont, apoi la Hotel Silva unde ne-am si cazat. Aici am gasit toata intelegerea si ospitalitatea. Personalul de la hotel ne-a oferit o masa si primaria ne-a sponsorizat cu doua mic dejunuri si doua nopti de cazare.

Dupa ce am despachetat am plecat la mici cumparaturi. Cand ne-am intors am vorbit cu unul dintre angajatii hotelului, Florin. I-am facut analizele acestui baiat foarte de treaba care ne-a ajutat cu tot ce-a putut. Florin este un baiat de nota 10. Multumim, Florin!

Pe nesimtite au trecut orele si ne-am trezit la ora unu noaptea. Am adormit fara sa ne dam seama…

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile