Zilele 28-29, Etapa 7. Popas la Cacica

20-21 septembrie 2017.

Din nou o dimineata cu doi domni care ne bateau in usa camerei. De data aceasta vesti bune si rele. Vestea rea era ca trebuia sa ne mutam, vestea buna era ca aveam unde si ca aveam si acces la piscina si sauna hotelului. Minunat. Am inceput sa strangem. Am dus hainele la spalat si apoi… baldabac in piscina. Piscina si sauna ne-au ajutat enorm la refacere. Inca odata multumim!

Dupa balaceala a urmat marele exod. Domnul Croitoriu a fost amabil sa ne culeaga de la hotel si sa ne duca-n papuci la noua noastra gazda, Doamna Parascan Maria.

Doamna Parascan a fost foarte de treaba si ne-a luat la dansa acasa. Am primit mancare, cazare cu toate conditiile si sansa sa facem analize si sa povestim despre viata, sanatate si alimentatie.

Furtuna ne-a furat lumina si ultima parte a discutiei si a starii de veghe am trait-o in lumina lanternei si lumanarii. Romantic si educativ. Nu de alta, dar ceva mai devreme discutasem despre importanta curentului electric si despre cat de legati suntem de existenta lui.

Ne-am retras catre camera noastra si am urmat instructiunile ferme si clare ale somnului.

Dimineata din nou am impachetat si ne-am intors la hotelul primariei: Casa Nationalitatilor.

Domnul Parascan a fost dragut si ne-a adus aici cu masina si apoi ne-a mai indestulat si cu de-ale gurii. Multumim! Multumim! Multumim! Multumim tuturor celor care ne-au sponsorizat, ajutat si oferit sansa sa ajutam si noi la randul nostru!

“Cel ce daruieste trebuie sa multumeasca! “ – Proverb Zen

Am ajuns la Hotel si am inceput analizele, telefoanele, jurnalele, fotografiile de prelucrat si urcat pe net etc. Amiaza a trecut repede, si repede a venit si dupa amiaza. Spre orele 18 am apucat sa mancam. Uff… Timpuleeee… unde zbori ma, nebunule???

Dupa masa un pic de relaxare si apoi o balaceala la baia calda cu sare, la sauna umeda si apoi… alta viata! 🙂

Spre seara organizare de santier! Pregatirea de o noua etapa. Pregatirea echipamentului, o usoara revizie a rucsacului care deja ma insoteste de peste 2000 km (1600 km in Romania Perpedes si inca cel putin 400 km in alte drumetii si expeditii).

Somn, dulce somn, ce bine ca ne vizitezi! Multumim tuturor pentru atentie, apreciere, ajutor, colaborare, amabilitate si sustinere! Amin! 🙂

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile