Zilele 27-28, Etapa 1. Două zile în Negru Vodă

24-25 iulie 2012.

De cum am ajuns la intrarea in oras, am fost intampinat cu drag de POLITIA DE FRONTIERA. 🙂

Un domn grabit si civil ma opreste sa ma legitimeze si identifice : „Am primit o informatie ca o persoana suspecta se apropie de Negru Voda! Mai ales ca semanati cu teroristul de la bulgari!” Am zis: „Ok, dar dvs aveti o legitimatie ca sa ma conving ca nu ma legitimeaza paznicul de la liceu?” In sfarsit… Domnul Frontera nu avea ca s-a grabit. Am cooperat si am scapat …:))

Am intrat in Negru Voda si deja oamenii ma asteptau, gratie si lui Adi, care ma anuntase… Ei, nu va imaginati surle si trambite, doar niste zambete in coltul gurii si niste ocheade…

Primaria a aparut cu greu pe la jumatatea oraselului mic si incantator. Oamenii rari pe strada. Dar de treaba. La primarie am fost „preluat” de Domnul Viceprimar Petrica Stefan. Foarte amabil m-a luat la dansul acasa si m-a cazat si omenit ca pe un prieten. Ma bucur si-i multumesc ca ospitalitatea romaneasca inca nu a murit!

Am mancat, m-am odihnit, am stat la povesti si am observat ca pot fi oameni peste tot, trebuie doar sa nu uitam ca toti suntem oameni si traim sub acelasi cer !

Am tinut doua prelegeri despre nutritie si kinetica. Mai mult nutritie…

Am observat o tendinta dureroasa. Oamenii merg la nutritionist cand sunt bolnavi sau supraponderali. 🙁 Gresit , daca ma intrebati pe mine!

In China veche, daca un om se imbolnavea isi concedia medicul de familie si mergea la un alt medic. De ce? Pentru ca regula de baza a medicinei chineze vechi era:
SA PREVII, NU SA COMBATI BOALA! De asemenea, medicina ar trebui sa se concentreze pe profilaxie si nu pe PROFITORIE! Medicii, majoritatea, profita de pe urma ignorantei si imbolnavirilor noastre si transforma medicina in afacere.
Slava IGNORANTEI NOASTRE! :((

Fotografiile din oras sunt putine, dar sunt din centrul orasului.

Dupa cum ziceam, am tinut si doua prelegeri de nutritie… in privat! 🙂

A trecut timpul repede… Mi-ar fi placut sa mai raman… Dar acum trebuie sa ma pregatesc de plecare…

Postat în Jurnal Etichetat cu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile