Zilele 13-15, Etapa 8. Popas de 3 zile la manastirea Sucevita

8 septembrie 2019, manastirea Sucevita.

Maica Stareta si Maica Marina ne-au ajutat si ne-au cazat intr-un arhondaric simplu si elegant, cu tot ce ne trebuie. Nu avem masina de spalat, sala de fitness, piscina si masaj… in rest cam tot ce inseamna confort. (Evident ca a fost o gluma ironica care sa arate ca am fost bine primiti). Am primit si trei mese pe zi, de care nu am abuzat, dar de care ne-am bucurat. Mancarea manastireasca este gustoasa.

Multumim mult celor de la Manastirea Sucevita.

Am incercat sa o convingem pe Maica Suprema sa ne dea acceptul si binecuvantarea sa facem cateva analize maicutelor, dar am fost refuzati frumos si categoric. Manastirea are “oamenii ei“ care vin din Chisinau si care sunt experti in biorezonanta… Noi…??? Evident, noi nu! :))

In timpul petrecut aici, timp de 3 zile, am explorat zona, am facut teste cu bocancii, am facut cateva plimbari in natura sub clar de luna aproape plina si ne-am bucurat de inceputul de toamna. Am comandat la farmacia manastireasca de sub noi o crema antibatai de bocanci (antibataturi), am fost serviti si este buna. Am testat si niste creme manastiresti antidureri de muschi oase si articulatii. Buna!

Totusi, o parte din echipamentul de la Decathlon a trebuit restituit si o parte schimbat. Gata cu vara si gata cu bocancii batausi. Asa ca maine mergem la Suceava din nou! Ura!!!

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile