Sănătate

In periplul prin Romania, ma voi opri in localitatile si orasele in care voi avea posibilitatea si voi incerca sa pledez pentru ARMONIA CU NATURA, si implicit pentru nutritia corecta, pentru miscare(sport), pentru ecologie si cunoasterea naturii.

Sa nu uitam ca suntem ceea ce mancam si bem, dar dupa cum spunea si Dl Profesor Mencinicopschi, suntem si ceea ce nu mancam sau bem ! Sa nu uitam ca omul a fost creat sa evolueze ca o fiinta dinamica. Sa nu uitam ca in universul nostru echilibrul ( si deci si sanatatea ) este dinamic.  Sa nu uitam ca suntem parte din natura si ruperea de ea este ca si cum am incerca sa scoatem un organ din noi si sa avem pretentia ca si noi si el sa triasca separat fara probleme. Este absurd.

Aproape orice evolutie, orice scoala, orice cale, sanatatea, toate incep de la alimentatie / nutritie.  Cu o alimentatie corecta, cu miscare si apropiere de natura vom avea un corp sanatos si o minte sanatoasa. De aici pleaca totul…

Pe masura ce voi inainta pe traseu voi incerca sa programez si sa notez conferintele si prelegerile din localitatile prin care voi poposi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile