Necesare

Aceasta pagina este dedicata celor care vor sa ajute la expeditia mea, celor care au posibilitatea sa o faca cat si celor care sunt curiosi de ce anume am eu nevoie pe traseu.

Cele mai necesare si mai utile imi sunt :

Cazare – Un acoperis deasupra capului, un brat de fan sub mine, pe timpul verii. Iarna… macar un grajd in care sa nu inghet si sa nu fiu in voia lupilor. Nu de alta, dar cu toate ca eu ii iubesc, ei pe mine …nu stiu :)) 

Apa de baut si spalat – Chiar daca nu pare vital, totusi apa de baut este mai importanta decat aproape orice. Fara apa potabila un om nu supravietuieste mai mult de 10 zile din care ultimile trei zile este in coma. Apoi apa de spalat este mana cereasca, pentru mine. Echipamentul intra in „fermentatie” daca nu-l spal cateva zile. 🙂

Curent Electric – O priza si cativa W/h imi sunt suficienti pentru a incarca un telefon si cateva device-uri pe care le am la mine si ma ajuta sa duc la bun sfarsit aceasta expeditie!

Mancare – Nu sunt un tip mofturos sau pretentios, dar prefer legumele, fructele, cerealele, lactatele si ouale NATURALE si CRUDE ! Sunt garantia sustinerii efortului meu de 20~30 km/zi cu un rucsac de 25 kg in spate. Nu consum carne, peste de nici un fel!

Vara este usor si pentru mine, si pentru voi. Eu mai dorm pe camp, mai mananc fructe de prin copaci, mai iau un stiulete de porumb din lan, mai o palarie de floarea soarelui, mai gasesc pe cate careva amabil si-mi mai scapa cateva rosii, dar imediat vin toamna si iarna. Si cu toate ca nu fac politica, totusi „iarna nu-i ca vara” Se zice ca e si mai frig, si ca pe camp sau in padure poti sa nu mai apuci sa vezi mistretii, nu de alta dar te papa lupii inainte ca sa te scape de porci! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile