Echipa

Organizarea si Constituirea Echipei :

    Succesul acestui proiect depinde in mare masura de mine, dar intr-o alta masura, de voi. Resursele personale, logistice, finaciare si materiale necesare acestui mars de 25km/zi sunt insuficiente si de aceea am nevoie de sponsori cat si de o echipa.

Am nevoie de o echipa cu care sa dezvolt si organizez acest proiect. Voluntarii si oamenii de bine sunt cautati si bineveniti. In cazul obtinerii sponsorizarii, fiecare v-a fi rasplatit, in cazul lipsei acestor sponsori, ne vom bucura impreuna de sansa si oportunitati. 🙂

De anul acesta, in echipa de traseu a venit si participa si Emil. Acum suntem doi. Inca suntem in TeamBuilding! 🙂

Avem nevoie de :

Mediatizare – Sponsorizare – Organizare – Pregatire – Expunere/Promovare – Sustinere

Echipa de care am nevoie ar trebui sa fie compusa din :

1. Coordonator – Persoana care sa se ocupe de relatiile cu media, cu eventualii sponsori, cu ceilalti colaboratori si coechipieri, cu oamenii interesati de proiectul meu, cu modificare si corectarea intinerariului functie de anumite cerinte si evenimente survenite pe traseu, sa trimita si receptioneze coletele, sa ma aprovizioneze cu ce am nevoie si asa mai departe. Mai precis va fi un fel de ” copilot ” !

2. IT-ist – Persoana care sa se ocupe de creerea si administrarea WebSite-ului nostru : actualizare, modificare, relationare, optimizare, SEO, etc …

3. Translator / i – Persoane care sa se ocupe cu traducerea informatiilor de pe site in mai multe limbi – Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Maghiara, Rusa, Italiana …si orice alta limba se poate ..:)

4. Colaborator / I – Orice persoana care crede ca ne poate face si ne face un serviciu de orice fel ( cazare pe traseu, mancare, organizarea unei conferinte, o idee, un sfat, o donatie in bani, in echipament, o consultatie medicala, o consultatie juridica, impartasirea unei experiente similare…etc )

5. Donator / i – Orice persoana care este dispusa sa doneze o oarecare suma de bani pentru sutinerea acestui proiect.

In esenta, orice ajutor, de orice fel, este primit cu bucurie si recunostinta si este bine venit.  Va multumesc si va astept cu bucurie!

In momentul de fata Echipa Romania la Pas este constituita din cunostinte si prieteni, din oameni care au rupt din timpul si preocuparile lor ca sa ma ajute la realizarea acestui proiect indraznet.  Nu suntem destui, ne confruntam cu diverse probleme, ca tot romanul, dar speram sa reusim impreuna sa schimbam cate ceva din viziunea si mentalitatea romaneasca nociva atat pentru oameni cat si pentru tara.

Oameni carora le sunt recunoscator pentru ajutorul lor :

Serbanescu Florin, Familia Gal, Ovidiu Constantin Hogea, Dinu Raluca Corina, Platon Stelu, Daniel Huica, Dan Spulber, Krasztel Ileana, Vicol Titus, Rogojinaru Corina Maria, Eugen Marc, Serban Claudia Adriana, Sorin Panait, Mihalcea Luxandra, Radu Brebu, Victoria Guta, Mircea Apostol, Vatasoiu Narcisa, Platon Ioan, Ilie Mariana Adriana, Adi Mindruta si nu in ultimul rand PARINTIILOR MEI : Anton si Virginia Chirlacopschi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile