Concluziile Etapei a 7-a

  1. Cerul ne este murdarit si otravit sistematic de catre avioane care imprastie chemtrails. Plantele, padurile sunt distruse si oamenii afectati puternic. Se urmareste controlul populatiei, sanatatii, climei, si implicit al economiei si consumatorismului. Un cer mai mereu acoperit nu lasa sa treaca razele soarelui si odata cu ele energia lui. Implicit este mai frig, avem mai putina vitamina D, imunitate scazuta si implicit facem vanzare Big Pharmei mondiale. Daca este mai frig, consumam mai multa energie si ne imbolnavim mai des. Otravurile afecteaza soiurile traditionale si ancestrale favorizand semintele si soiurile modificate genetic, mai ales cele de la Mosanto! Oare astia care pentru un pumn de bani ”ne fac bine” impotriva vointei noastre, sunt oameni? Sau ce este in ei?
  2. Avem o tara foarte frumoasa, dar foarte murdara, lipsita de organizare si de gospodari in conducere. Pacat ca o locuiesc si o calca si acel tip de fiinte care ar trebui sa zaca in lagare prin Siberia (incepand cu politicienii si acolitii lor).
  3. A fost un traseu lung (peste 400km), greu, obositor, plin de aventuri, plin de oameni faini (cu mici exceptii), plin de activitate, de analize si discutii despre sanatate. Ne-am facut prieteni si am mai dori sa revenim in unele locuri si la unii oameni.
  4. Am slabit, ne-am ingrasat, iar am slabit. Corpul s-a adaptat greu in conditii de oboseala acumulata, uneori stres si efort sustinut. Unele parti s-au imbunatatit, altele au avut de suferit.
  5. Am fost intelesi, ajutati si primiti, uneori regeste! Multumim mult tuturor celor care ne-au sustinut, incurajat, sponsorizat si celor care au contribuit la bunul mers al expeditiei.
  6. Unele parti din echipament, ca de obicei au cam fost in plus, dar altele in minus. Bine de revizuit si de schimbat strategia. O etapa foarte lunga, fara asistenta tehnica si logistica, de “la sol” e foarte grea si foarte obositoare.
  7. Am realizat cat de importante sunt unele incaltari adaptate acestui tip de expeditie, dar mai ales cat de importante sunt branturile/talpicii. Aceste “mici “amanunte pot face diferenta dintre a putea si a nu reusi sa mergi mai departe.
  8. Am realizat cat de importanta este conexiunea cu Sursa intregii Creatii si cat de importanta este o hrana interioara si exterioara corecta si suficienta. Nu ceream mult, dar primeam. Din pacate in mare parte din cazuri, hrana moarta, care nu poate sustine un efort atat de mare si pe o perioada atat de lunga de timp. Era nevoie de MULTE CRUDITATI, VERDETURI, FRUCTE, LEGUME!
  9. Am observat ca alimentatia majoritatii oamenilor este gresita si plina de otravuri. Se consuma otravuri ca: painea, sarea iodata, zaharul alb, laptele fiert, alcoolul, cafeaua, carnea, conserve, coca-cola, sucuri sintetice, prea multa apa minerala si sifon, etc. Se consuma prea putina hrana cruda si vie, prea putine spre deloc probiotice si apicole. Produsele apicole, fructele, semintele, legumele si verdeturile – toate crude – ar trebui sa constituie mare parte din alimentatie (peste 70%). Raportul este invers.
  10. Cele mai dese afectiuni intalnite au fost: Diabetul, Steatoza hepatica, afectiuni cardiovasculare, avitaminoze, lipsa de minerale si oligoelemente, lipsa de enzime, coenzime si antioxidanti, afectiuni renale si gastrointestinale. Mare parte din aceste probleme se datoreaza STRESULUI, OBOSELII si MANCARII MOARTE (gatite, preparate termic), cat si OTRAVURILOR ZILNICE!
  11. Nu am fost sponsorizati. Nu avem si nu am avut un sponsor oficial si al intregii expeditii. Au fost sponsori si colaboratori locali care ne-au oferit cazare, mancare si mici servicii. Bani am primit doar la Suceava. Nu a fost o suma mare, dar pe noi ne-a ajutat! Multumim mult! Cautam in continuare un sponsor sau sponsori dornici sa se implice si sa sprijine aceasta expeditie!

Inca mai cautam sponsori si colaboratori in relatiile publice, IT si logistica.

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile