Concluziile Etapei 6

Aceasta scurta etapa de doar 10 zile si circa 60 km, a fost o etapa de readaptare, de organizare si calibrare. Aparent a fost o etapa scurta si usoara, dar nu a fost asa.

Omul mereu uita ca cel mai important articol din bagajul sau trebuie sa fie Divinul. Cea mai importanta trusa este alcatuita din credinta, iubire, sinceritate, deschidere, intelepciune si bunavointa. Restul este balast. Cu toate ca teretic stim multe si avem experienta, totusi sub imperiul fricii si uitarii, ne incarcam si caram cu noi o multime de obiecte, persoane, traume si memorii total nefolositoare.

In Calatoria, Drumetia Vietii ceea ce nu ne ajuta, clar, ne incurca! Am plecat din nou cu un rucsac de 24~25 kg, fara apa de baut. Ce era in el? Ohooo… Diverse pentru diverse si posibile situatii mai mult din capul nostru. In aceasta etapa nu am folosit: cort, sac dormit, haine groase, mare parte din mancare. In schimb am fi avut nevoie de mici detalii care nu erau la noi …:)

In alta ordine de idei…Am intalnit oameni si situatii cu care si de la care am invatat si carora le-am impartasit din experienta si informatiile noastre.

Totul s-a incheiat cu bine. Fiecare am slabit cam 5 kg, ne-am mai subtiat si vitalizat. Miscarea, sportul in aer liber este regele tuturor tratamentelor si metodelor de a redobandi si intretine sanatatea.

Ne pregatim de o noua aventura si un nou drum in viata!

Multumim Divinului, Universului, Oamenilor, Mamei Natura!

Postat în Jurnal

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile