Ziua 5, Etapa 1. Ultimii kilometri către Mănăstirea

2 iulie 2012.

Somnul profund a durat doar 3 ore. Soarele deja ma incalzea tare si am fost nevoit sa ma trezesc si sa ma mut la umbra. Nemaiputand sa adorm m-am pregatit si am plecat catre Manastirea. A fost un drum scurt dar parca interminabil datorita faptului ca acum aveam rani pe ambele talpi, era foarte cald, nu mai aveam apa si simteam ca ma topesc si usuc…

Supliciul a durat doar doua ore si s-a sfarsit in momentul in care, spre surpriza si satisfactia  mea , la intrarea in localitate, pe partea stanga, la o casa am vazut o fantana functionala. Am scos degraba o galeata de apa si dupa ce m-am spalat si racorit , am baut doar 3 litri de apa rece …:)

Spre primarie drumul nu mai parea catre infern…Deja simteam ca merg catre rai. „:) Am fost surprins placut de oamenii din aceasta comuna cocheta si plina de flori si gospodari. Am fost bine primit si gazduit de Domnul primar caruia tin sa-i multumesc. Locuitorii comunei au fost calzi, deschisi, m-au ospatat si primit cu placere. Voi reveni daca se poate …:)

Avand curent electric am reusit sa incarc telefonul si sa scriu aceste file de jurnal. Nu sunt eu chiar Cpt Picard, dar ma straduiesc sa impartasesc celor care nu sunt de fata …:)

Odihna si intremare…

Click pe poza de mai jos pentru a vedea toate pozele zilei, la Flickr.Click pentru a vedea toate pozele zilei

Postat în Jurnal Etichetat cu: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Traseul până acum

Etapa a 8-a (inceputa pe 26 august 2019)

Etape încheiate

Total km parcurși pe jos în primele 7 etape: 1320

Vezi tot traseul parcurs, pe zile